خورنیوز
-شوهرم مرا به بیرون از خودرو در حال حرکت هل میدهد.
-مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان منصوب شد .
-کاش پلاک تو را برای روز مادر هدیه میدادند.
-مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در عراق برگزار شد.
-تعداد دختران در دانشگاههای علوم پزشکی از پسران بیشتر است.
-حجاب زن در اسلام موجب امنیت میشود.
خبرگزاری فارس: در بیانیه بسیج خواهران به مناسبت جشن میلاد حضرت زهرا (س) آمده است: پوشش کامل اسلامی، نماد و الگویی برتر در جامعه اسلامی است و حجاب زن در اسلام یک وسیله برای امنیت است.
به گزارش خبرنگار زنان باشگاه خبری فارس «توانا»، به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) همایش روز بزرگداشت مقام زن با عنوان «زن از دیدگاه امام خمینی(ره)» توسط دفتر مشاور امور بانوان در وزارت راه و ترابری برگزار شد.
در این همایش حسن نوعی اقدم معاونت پارلمانی و امور استانهای وزارت راه و ترابری، محمد زارع مشاور امور فرهنگی وزیر راه و ترابری، سرهنگ احمد شهاب فرمانده پایگاه مقاومت بسیج، حجت السلام زنگنه مسئول نهاد هماهنگی تبلیغات اسلامی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، غفور پاکنهاد معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و ترابری، زهرا ساجدی از مرکز زنان نهاد ریاست جمهوری و سودابه احسانی مشاور وزیر راه در امور زنان وزارت راه و ترابری حضور پیدا کردند.
حشمت الله قنبری همدانی و پروین احمدینژاد نیز در این همایش پیرامون مقام حضرت زهرا (س) و نقش زن در جامعه به سخنرانی پرداختند.
به گزارش توانا، وزیر راه و ترابری از الهام اسدی مهماندوست که امسال به عنوان یکی از زنان برگزیده سالجاری شده است، تجلیل کرد.
در این مراسم به 5 نفر از افرادی که اسامی آنها فطمه و زهرا، هم نام حضرت فاطمه زهرا (س) بودند به قید قرعه سفر عتبات عالیات و به دو نفر از زنان سفر مشهد مقدس اهدا شد.
در انتهای این همایش بیانیهای از سوی ستاد هماهنگی تبلیغات اسلامی وزارت راه و ترابری و مرکز بسیج خواهران وزارت راه و ترابری قرائت شد؛ در ابتدای این بیانیه آمده است: یادبود ولادت فاطمه زهرا (س) و سلاله پاکش حضرت امام خمینی (ره)، فرصت مقتضی را برای زنان مسلمان ایجاد کرده است تا هویت مسلمان و ارزش والای زنان در پرتو نظام اسلامی مورد توجه و ملاحظه قرار دهند.
در این بیانیه زنان را جزو پیشگامان حرکت معنوی انسانی به سوی پیشرفتها دانسته و بسیج خواهران سپاه محمد رسولالله (ص)، زنان مسلمان را به سرمشق گرفتن از ایشان فرا خوانده و در سالی که به نام همت مضاعف و کار مضاعف مزین است، نکاتی را مورد تاکید قرار داده است.
در بند اول این بیانیه آمده است: زنان، سربازان خط مقدم انقلابند، اگر زنها با انقلاب سازگار نبودند و این انقلاب را نمیپذیرفتند و به آن باور نداشتند مطمئناً این انقلاب واقع نمیشد.
این بیانیه اسلام را عاملی برای برقراری، مساوات و تعادلی که بر هم خورده بود عنوان کرد که حقوق اقتصادی و اجتماعی، سیاسی، قضایی و دیگر حقوق زن را که در طول تاریخ، سنتها و آداب و رسوم اجتماعی آن را خاص مرد میدانست به زنان بازگرداند.
زنان ایرانی در این بیانیه مورد خطاب قرار داده شده و آمده است: زنان ایران، به خصوص کسانی که در رشتههای گوناگون دانش و در چارچوب اسلام، احکام اسلامی و مهمتر از همه با حجاب توانستهاند حرکت بکنند باید به زنان دنیا عملاً تفهیم کنند که علم به معنای بیبند و باری نبوده و لازمه تحصیل علم، بیقیدی به موازین اخلاقی در مورد معاشرت زن و مرد نیست بلکه با رعایت کامل این موازین علم را هم میتوان تحصیل کرد و به جاهای بالایی رسید و زنان را میتوان به عنوان یک نمونه از پیام جهانی اسلام نشان داده شوند.
بسیج خواهران به همراه سایر زنان جامعه اسلامی در این بیانیه از دولت خواستار شدند که دولت دهم به عنوان دولتی کارآمد و خدمتگزار انتظار دارند در راستای گسترش فرهنگ ازدواج سالم، گامهای مؤثر و عملی بردارد.
در پایان این بیانیه آمده است: زنان مسلمان ایرانی با حفظ ارزشها و پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مد ظلهالعالی) و پوشش کامل اسلامی که نماد و الگوی برتر در جامعه اسلامی است، در این راستا دولتمردان نظام جمهوری اسلامی اهتمام ویژه به مباحث عفاف و حجاب خواهران در سطح جامعه داشته باشند چرا که حجاب زن در اسلام یکی از وسایل امنیت است.
---------------------------------
خبرگزاری فارس: مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در امور بانوان گفت: تعداد دختران دانشجو در دانشگاههای علوم پزشکی از پسران بیشتر است.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، بتول احمدی در مراسم گرامیداشت روز زن که موزه دانشگاه تهران برگزار شد، افزود: بهرهمندی از ظرفیتهای زنان دانشگاهی به خصوص دانشگاه علوم پزشکی تهران تأثیر بسزایی در ارتقای علمی کشور دارد.
وی افزود: زنان دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان نمونه کوچکی از جامعه محسوب میشوند.
وی گفت: بانوان و اساتید این دانشگاه در راستای منافع زنان کل کشور، نقش الگو را ایفا کرده و در تلاش هستند با عملکرد مناسب خود این نقش را حفظ کنند.
مشاور دانشگاه علوم پزشکی تهران در امور زنان اضافه کرد: بسیاری از سازمانهای فعال در امور زنان که در حوزه علمی و فرهنگی فعالیت میکنند، باید ظرفیت خود را افزایش دهند.
احمدی گفت: بهرهمندی از پتانسیل ظرفیتهای زنان دانشگاهی به خصوص دانشگاه علوم پزشکی تهران که 3 نقش محوری، آموزشی، پژوهشی و ارائه خدمات را برعهده دارد میتواند تاثیر بسزایی در ارتقای علمی کشور ایجاد کند.
وی با اشاره به نقش زنان در ایجاد سلامت اضافه کرد: برای ارتقای این جایگاه باید نیازها را یافته و برنامه ریزیهای دقیقی انجام دهیم. برگزاری مراسم گرامیداشت روز زن گامی در جهت استفاده از این پتانسیل و همچنین برقراری ارتباط با جامعه زنان دانشمند و عالم دانشگاهی با مسئولان را ایجاد میکند.
احمدی عملکرد اساتید زن دانشگاه علوم پزشکی تهران را طی چند سال اخیر بسیار قابل توجه خواند و گفت: این اساتید از بهترین الگوهای جامعه هستند و طی سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی زمینههای مناسبی در کشور برای فعالیت زنان ایجاد شده است.
وی افزود: احساس امنیت اجتماعی تأثیر فراوانی در رشد ملی و اجتماعی زنان ایجاد کرده است و موجب موفقیتهای بسیاری از زنان در کشور شده است.
مشاور امور زنان دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: امروزه دختران با حضور خود در محیطهای دانشگاهی توانستهاند عملکرد خود را افزایش دهند.
احمدی تعداد دختران دانشجو را در این دانشگاه نسبت به پسران بیشتر اعلام کرد و گفت: در رشتههای علوم پزشکی تعداد دختران بیشتر از پسران است و همچنین برترین مقامهای کنکور نیز توسط دختران کسب میشود.
وی گفت: با توجه به اینکه کشور ما در معرض تهاجم از خارج از مرزهاست و کشورهای غربی مایل نیستند که زن مسلمان الگوی جامعه باشد باید تلاش کنیم که در اجتماع و عرصههای علمی این الگو را برای دیگر کشورها مطرح کنیم.
مشاور امور زنان دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: ما به عنوان جامعه دانشگاهی تعهد داریم که برای پتانسیل حاضر برنامهریزی کرده و کارهایی ارائه دهیم تا بتوانیم وضعیت موجود را بهبود داده و عملکرد را افزایش دهیم.
-------------------------------------
خبرگزاری فارس: مراسم بیست و یکمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) با شکوه تمام در عراق برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی باشگاه خبری فارس «توانا» به عراق، مراسم بیست و یکمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) طی مراسم باشکوهی در بین الحرمین کربلای معلی عراق با حضور جمع کثیری از ایرانیان و علاقهمندان عراقی برگزار شد.
در این برنامه مداحان و سخنرانان برای آشنایی هر چه بیشتر زوار به نوحه سرایی پرداختند و در این راستا برنامههای دیگر نیز برای ترویج تفکر ناب محمدی حضرت امام خمینی (ره) به زائران ارائه شد.
به گزارش توانا، بیست و یکمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) با هماهنگی سازمان حج و زیارت کشور و مسئولان عراقی برگزار شد.
---------------------------------------
خبرگزاری فارس: بعد از سالها، شهدای گمنام را به شهرهایمان آوردند؛ در تشییع پیکر شهدای گمنام نیز شرکت کردم تا گرد 27 سال انتظار را از شانههایم برداری، دوستانت آمدند ولی از تو خبری نبود و ای کاش در روز مادر پلاک تو را به من هدیه میدادند.
به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت باشگاه خبری فارس «توانا»، وقتی شبها به خانه میآمدی، غذا نمیخوردی؛ از پدرت رخصت رفتن به جبهه را گرفتی ولی پدر اجازه نداد و گفت «برادرت به جبهه رفته، نیازی نیست تو هم به جبهه بروی» و تو پاسخ دادی که «برادرم به وظیفهاش عمل کرد؛ من نیز میخواهم بروم و دوست دارم شهید گمنام شوم».
بالاخره برای آخرین بار در چشمان من نگاه کردی؛ مرا در آغوش کشیدی و گفتی «مادر حلالم کن» دلم در تب و تاب افتاد ولی جرأت نکردم حرفی بزنم یا فکری را در ذهن بپرورم. تو را راهی کردم و دلم نیز با تو رهسپار دیار نور شد.
17سال بیشتر نداشتی ولی مثل یک مرد 30 ساله برای آزادسازی خرمشهر رفتی و در عملیات بیتالمقدس شرکت کردی و عملیات بیتالمقدس با پیروزی تمام شد.
بعد از آن هر لحظه انتظارت را میکشیدم و از دوستان و همرزمانت سراغت را گرفتم؛ آنها با لباس خاکی و لبخندی تلخ، سرشان را به زیر انداختند و گفتند: «انشاءالله برمیگردد». ثانیه به ثانیه دلم پی تو میگشت و همراه تو بود که جنگ تمام شد. لحظه به لحظه انتظارت را میکشیدم و با شنیدن صدای در شوق دیدار تو در وجودم جان میگرفت. به سوی در میدویدم و با همه وجود دوست داشتم که تو پشت در باشی پسرم.
وقتی نیامدی، گفتم شاید اسیر شدهای و خودم را به امید دیدن دوبارهات آرام میکردم؛ چند سال به همین خیال گذشت تا اینکه خبر تبادل اسرا به گوشم رسید؛ در تب و تاب بودم که تو را میان آزادگان بیابم؛ به استقبال آنها رفتم تا بلکه تو را نیز در آن جمع پیدا کنم. در آن لحظات با خود میگفتم «حالا پسرم برای خودش جوانی شده است؛ خودم را به آنجا میرساندم تا فکر نکند فراموشش کردهام». آنجا هم آمدم، به استقبال اسرا ولی تو آنجا هم نبودی.
به یاد نداشتم که حتی یک روز بی رخصت من جایی رفته باشی یا دیر به خانه برگشته باشی اما یک روز رفتی تا خرمشهر را آزاد کنی و چشمان مرا به پیچ و خم جادهها دوختی.
بعد از سالها، شهدای گمنام را به شهرهایمان آوردند؛ در تشییع پیکر شهدای گمنام نیز شرکت کردم تا گرد 27 سال انتظار را از شانههایم برداری، دوستانت آمدند ولی از تو خبری نبود. سالهاست که هر بار شهرمان عطر و بوی شهدای گمنام را به خود میگیرد به استقبال یک مشت خاک و یک تکه استخوان میروم که برای من نه یک تکه استخوان که وسعتی از آسمان خداست که در تابوت آرمیده است.
وقتی از شهدای گمنام سراغت را گرفتم، آنها نیز سکوت کردند و با نگاهشان گفتند «انشاءالله میآید» و امروز بیست و هفتمین روز بزرگداشت مقام مادر هم از راه رسید و تو هنوز نیامدهای؛ خوب به خاطر دارم که آن روزها برای خوشحالی من چه میکردی و دوست داشتی بهترین هدیه را برایم بگیری؛ با اینکه بر چادرم رنگ و بوی کهنگی نشسته است اما هنوز آن را یادگاری نگه داشتهام؛آن چادری که آخرین هدیه روز مادر تو بود. و امروز یک آرزو کردم پسرم! آرزو کردم که ای کاش پلاک تو را برای هدیه روز مادر به من میدادند.
اما این را هم بگویم که این 27 سال انتظار مرا به انتظار حقیقتی دیگر کشاند. من سالهاست که نه تنها منتظر تو هستم که منتظرم صبح آدینهای از راه برسد و امام زمان (عج) بیاید تا ثمره خون تو و همه دلواپسیها و چشم انتظاریهای مادران شهدای مفقودالاثر را ببینم.
------------------
خبرگزاری فارس: طی حکمی از سوی وزیر آموزش و پرورش، سید مجید عاملیان به عنوان مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان منصوب شد.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» به نقل از مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، حمیدرضا حاجیبابایی طی حکمی سیدمجید عاملیان را که پیش از این به عنوان سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان انجام وظیفه میکرد به عنوان مدیرکل این سازمان منصوب کرد.
در بخشی از حکم انتصاب عاملیان آمده است: "نظر به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند، به موجب این حکم، جنابعالی به سمت «مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان» منصوب میشوید تا در جهت تحقق اهداف سازمانی و وظایف محوله مانند حفظ جایگاه ویژه آموزش و پرورش و ارتقای کیفی آن، رعایت شأن و منزلت معلمان و تلاش در جهت ارتقای آن و اهتمام ویژه برای هدایت آموزش و پرورش به سوی اهداف تهذیب، تحصیل و ورزش اهتمام ورزید. "
-----------------------
خبرگزاری فارس: زنی در حضور قاضی دادگاه مدعی شد که شوهرش زمان عصبانیت و هنگامی که ماشین در حال حرکت است، در را باز کرده و او را به بیرون هل میدهد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا»، زنی 26 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی از قاضی یکی از شعب تقاضای کمک کرد.
این زن در حضور قاضی شعبه 236 این مجتمع مدعی شد که شوهرش عصبی و پرخاشگر است و او از این موضوع بسیار رنج میبرد چرا که زندگیاش در خطر است.
وی ادامه داد: هرگاه به همراه شوهرم و با خودرو بیرون میرویم، هنگامیکه دعوایمان میشود، در ماشین را باز کرده و مرا در حال حرکت به بیرون از ماشین هل میدهد.
زن جوان در حضور قاضی دادگاه گفت: من از این وضع بسیار وحشت دارم و میخواهم از شوهرم جدا شوم تا امنیت جانی داشته باشم.
وی در ادامه اظهاراتش گفت: شوهرم زمانی که عصبانی میشود، دیگر متوجه اطراف خود نیست و فقط میخواهد عصبانیت خود را با پرخاش کردن به من، فرو بنشاند.
شوهر 31 ساله این زن نیز در دادگاه حضور داشت و گفت: من اگر این کار را میکنم به خاطر این است که همسرم را بترسانم و اصلا هدف کشتن یا به خطر انداختن جانش را ندارم.
وی بیان کرد: همسرم نباید به خاطر این موضوع از من جدا شود بلکه باید بداند که من دوستش دارم و آن زمان فقط عصبانی هستم.
قاضی این شعبه، بعد از شنیدن اظهارات زوج جوان رسیدگی به این پرونده را به آینده موکول کرد.